Güvenevler Anadolu Lisesi

WEB https://hacibesirkadoogluanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : PİRSULTAN MAH. LEFKOŞE CAD. OKUL GIRISI SİTESİ ORTAOKUL-1 NO: 268A ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Hedefimiz Eğitim ve öğretim kalitesi ile Türkiye´de tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir lise olmaktır.
MİSYON : Amacımız Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem üst öğretim kurumuna ve de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir. Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız. Öğrencilerimizin farklılıklarını dikkate alır ve bunun bir zenginlik olduğuna inanırız. Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarımızı artıracağına, öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerinin öncelikli olduğuna inanırız.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlangıcı 08:20 Ders Bitimi 15:10
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulmaza servisciler odasına bağlı 6 servis çalışmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım tramvay, belediye halk otobüsleri ve servislerle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Yeni Adliye binasının arkasında yapılmış Eğitim kampüsü içerisinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez ilçe Şehitkamil dedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okuluımuzda Erkekler Futbol takımı kurulmuş, Erkek-kız karışımı Halk Oyunları ekibi çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Kütüphane çalışması kapsamında"Her Elden Bir Kitap Projesi" projesi başlatılmıştır.